Відгуки про Кредобанк Kredobank від клієнтів і співробітників, за картками, кредитами, депозитами

Можливо з-за того що це іноземний банк, але думаю при таких операціях повинна бути інформація. Якщо не правий, то поправте мене. Ще подобається навігація банку, мінімум персоналу – максимум kreditos ефективного робочого процесу. Складається враження, що банк списує кошти, використані закордоном, у зручний йому день і по зручному йому курсу, і тим самим заганяє дебетні рахунки в мінус.

Імідж компанії складається з десятка змінних, при цьому найголовніша – живі враження людей, що мали досвід співпраці з організацією. Залиште відгук про роботодавців, з якими Вас пов’язували спільні завдання і плани – для підвищення інформованості всіх учасників ринку праці. Вставляю картку, вводжу необхідну суму і натискаю «Зняти кошти». Появляється екран «У вас буде зняти 225грн комісі». Починаю розуміти що, мабуть, за попередні зняття в мене теж знімали комісію. Закриваю додаток на телефоні і перезаходжу.

Банк знімає комісію і не повідомляє про це клієнта. В результаті, подарував банку 800 грн.

Ми також ділимося інформацією про використання вами нашого сайту з нашими партнерами в рекламі і аналітиці. Продовжуючи використовувати наш веб-сайт, ви погоджуєтеся на використання всіх файлів cookie. Ви завжди можете змінити свої налаштування файлів cookie у своєму браузері і відключити їх. Я напишу відкритого листа вашому керівництву, я напишу ПКО Банку Польському. Це — як обікрасти людину на вулиці. Дякую фахівцям компанії KEY4 за високу якість наданих послуг в рамках супроводу проекту оптимізації роботи нашого клубу. У числі послуг компанії хочу виділити послугу ІТ-закупник, якою ми скористалися з метою підбору, закупівлі нового обладнання і продажу непотрібного.

Матеріали з плашками “Промо”, “Партнерський матеріал”, “Партнерський спецпроект”, “Політичні новини”, “Прес-реліз”, “PR”, “Офіційно” публікуються на правах реклами. Я залишилась без засобів для існування в чужій країні.

Обслуговування на відділенні

Однозначно компанію рекомендуємо для співпраці. Я, Барилко Віталій Петрович, на даний час працюю на посаді начальника відділення АТ “Кредобанк” у м. У 2011 році закінчив Тернопільський національний економічний університет.

кредобанк відгуки

Таке враження, що це мічена купюра, якби я десь такою розраховувалася, ще б мене затримали для вияснення, де я таку взяла. Так я її і не поміняла в той день, а наступного дня вийшла постанова від нацбанку про заборону прийому пошкоджених купюр від населення. Спілкування теж таке собі, на 3-4 з 5-ти.

Банк покриває шахрайку працівника

Хотіла написати про своє враження про відвідування вашого банку. 2.11 в 15.40 я зайшла у відділення банку, яке знаходиться по вул Зеленій, 17. Звернулась до консультанта Маріі Козак, яка була вільна в той час. Після того, Марія Козак  сказала , що до тієі картки іде гривнева, я сказала, що мені не потрібно, вона сказала, що це іде в обовязковому порядку разом, я перепитала два рази чи це дебетна. Надіюсь, що проведете додаткове навчання для Маріі Козак.

  • Кредобанк, на відміну від інших банків, навіть не має спеціальної кімнати, де клієнт може спокійно перерахувати власні кошти, бо суми ж різні є, в сотні тисяч.
  • За цей час на ринку з’явилося багато альтернатив, тому навіть не знаю, що і робити) Здивуйте мене чимось як клієнта.
  • Тримала депозитний вклад протягом 4-х років.
  • Підходьте відповідально до питання позики грошей, не займайте більше, ніж потрібно.

Через день очікування я звернулася на гарячу лінію IFOBS, де мені повідомили, що заявку на отримання ключів не була залишена співробітниками відділення. Менеджер компанії професійно налагодив процеси, були чітки плани, терміни, очікувані результати, а комунікація була легкою.

Відгуки про компанію Кредобанк

Бачу що дійсно з мене вже зняли 800 грн комісії і це ППЦ. Довго користувалися послугами приходящого адміністратора, але, після злому бази даних облікової системи, зрозуміли, що треба щось міняти. Звернулися в KEY4 за рекомендацією для комплексного обслуговування ІТ-структури. Фахівці компанії виконали перенастроювання ІТ-ресурсів і перенесення наших серверів в дата-центр. Також скористалися послугою ІТ-закупник, що допомогло нам реалізувати непотрібну техніку і закупити нову.

кредобанк відгуки

Уважно вивчайте умови кредитних компаній і банків, і завжди уточнюйте спірні моменти. У разі виникнення Український державний банк проблем з погашенням кредиту, завжди йдіть на контакт з кредитором і намагайтеся домовитися.

Банк блокує доступ до додатку, а причини назвати не може, тому що це конфіденційна інформація (Питання вирішене, 13.05.

Цілком непоганий банк, і з огляду на, що PKO Bank Polski зараз топовий в Польщі, і вони себе прекрасно почувають, то значить забезпечать ліквідність їх дочки Кредобанку вже зможуть. Що радує, так це велика присутність на карті України. Практично у всіх містах є відділення і банкомати, Шикарні умови по депозитах пропонують, відсотки радують на найкоротшому 3-… Читати повністюх місячному варіанті “Прибутковий”.

Дякуємо вам за якісну роботу, оперативність у вирішенні наших завдань. Рекомендуємо компанію KEY4, як надійного партнера. Дякуємо компанії KEY4 за якісно виконану роботу, результатом якої стала синхронізація ряду систем. Це істотно заощадило час на обробку даних нашими співробітниками. Ніякої додаткової інформації вводити тепер не потрібно. Розробка внутрішнього API дуже нам допомогла. Завдання техпідтримки завжди виконуються оперативно і злагоджено.

Підписку оформлено успішно

Після цього отримали повний звіт щодо оплачених послуг. НАКО рекомендує компанію KEY4 і ми з ними разом продовжуємо співпрацю – навчаємось і інтегруємо Jira. Чому це сталося і чи зверталися співробітники відділення до компанії розробника – була отримана відповідь “Це не у моїй компетенції”. Тобто банк знову не захотів розібратися у істинних причинах цієї проблеми та хоча б частково зняти з себе відповідальність. Питання яке напрошується само по собі- “А що взагалі в компетенції начальника відділення?”. Виходячи з діалогу, взагалі нічого. Відкрив іменну картку Кредобанку близько року тому.

Проблем з видачею готівки не було, я не про те. Замовила я гроші на відділення у своєму місті, прийшла, в касі все віддали. Звісно, що гроші були відповідним чином складені та запаковані.

Проблеми з безпекою та конфіденційністю у банку

Оскільки я ФОП, мені ще потрібні були ключі і доступи до клієнт-банку IFOBS, які звісно ж не прийшли. На запитання “Коли?” була знову отримана відповідь “Очікуйте”.

  • Рекомендуємо компанію KEY4, як надійного партнера.
  • Дякуємо компанії KEY4 за якісно виконану роботу, результатом якої стала синхронізація ряду систем.
  • Користувався в Польші карткою цих аферистів , приїхав додому , а в мене боргу.
  • Так само порадувала вартість послуг, отримали навіть більше, ніж заплатили.
  • Відкрив іменну картку Кредобанку близько року тому.

До наших IT-партнерів ми звернулися із запитом про створення ПЗ для автоматизації основного і допоміжних бізнес-процесів школи під специфіку бізнес-моделі нашого бізнесу. За участю фахівців KEY4 був розроблений особистий кабінет для батьків, учнів, співробітників. Основними факторами при виборі підрядника були фінансова сторона і наявність подібного досвіду.

Необгрунтовані повернення коштів відправнику

Особливо тішить тех.підтримка – питання вирішуються в “режимі реального часу”. Користувався в Польші карткою цих аферистів , приїхав додому , а в мене боргу. Повідомлення про помилку успішно надіслано. рейтинг мфо Знайшли хороший банк, були складності з оформленням, відмовили в отриманні? Інформація про банки, кредити і вклади. При використанні інформації, посилання на banker.ua обов’язкове.

  • Я напишу відкритого листа вашому керівництву, я напишу ПКО Банку Польському.
  • Матеріали з плашками “Промо”, “Партнерський матеріал”, “Партнерський спецпроект”, “Політичні новини”, “Прес-реліз”, “PR”, “Офіційно” публікуються на правах реклами.
  • Підтвердженням продуктивної роботи і позитивними відгуками про результати проекту стали численні відгуки батьків, які є нашими клієнтами.
  • НАКО рекомендує компанію KEY4 і ми з ними разом продовжуємо співпрацю – навчаємось і інтегруємо Jira.
  • Отримали результат у обумовлений час та в рамках узгодженого бюджету.

НЕ РЕКОМЕНДУЮ зв’язуватись з цим банком при такому сервісі. Просто, на рівному місці, з людини здерли майже 800 грн. Власне хто хоче витрачати свій час та нерви можете сміливо відкривати тут рахунки. Відмінна якість сервісу, стабільний доступ до хмарних ресурсів.